Pozor! Rodinný běh pro dobrou věc proběhne individuálně

Pozor! Rodinný běh pro dobrou věc proběhne individuálně

Rodinný běh pro dobrou věc se mění na individuální akci!

Aktuální vývoj pandemie hromadným akcím nepřeje, neradi bychom k jejímu šíření přispěli, a proto jsme se rozhodli organizaci běhu pro letošek změnit. Nerušíme ho, protože sport a dobrá fyzická kondice jsou výbornou prevencí všech nemocí – nepoběžíme ale všichni najednou.

Běh bude nově probíhat od 19. září do 3. října, a to individuální formou. 

Každý se nově může po naší trase proběhnout či projít sám nebo se svou rodinou v čase, který mu bude vyhovovat. Pokud se zaregistrujete, uhradíte startovné na podporu Domova sv. Anežky a pošlete nám důkaz, že jste trať překonali (například fotka z GPS nebo sportovní aplikace ve vašem mobilu), zařadíme vás do slosování o krásné ceny, které máme připravené. Běh potrvá dva týdny, aby se na trati mohli bezpečně vystřídat všichni zájemci. Trasa bude po celou dobu konání označena barevnými fábory pro snazší orientaci, mapy s oběma trasami najdete i na facebookové stránce běhu.


Čtyři kroky pro absolvování běhu:

1. zaregistrovat se na behproanezku@pomoc-tyn.cz 

2. uhradit startovné

(platbou v našem Obchůdku u sv. Anežky na náměstí v Týně nad Vltavou nebo převodem na transparentní účet Domova sv. Anežky s uvedením jména plátce, č.účtu: 2701696142 / 2010, Fio banka)

3. překonat předepsanou trať

4. poslat nám důkaz, že jste běh absolvovali

(pokud nepoužíváte žádné sportovní aplikace, můžete pro dokumentaci svého běhu vyzkoušet například aplikaci "Pomáhej pohybem" – zdarma zaznamená vaši sportovní aktivitu, a ještě budete moct poslat získané body na dobrou věc)
Délka trasy: 3 km / 5 km
Startovné: 150 Kč/dospělí, 60 Kč/děti, 2000 Kč/čtyřčlenný tým, 3200 Kč/osmičlenný tým

Pojďte s námi podpořit Domov sv. Anežky a zároveň udělat něco pro své zdraví!

                                  Děkujeme partnerům za jejich významné přispění!!!

 

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.